Rapport från syndernas stad – LA-bloggen har varit i Las Vegas

Los Angeles-bloggen beslöt sig för att åka på semester under den sista veckan. Det blev en roadtrip mot den neonrika staden som i folkmun går under namnet syndernas stad. Vi drog till Las Vegas.

Att bila från LA till Vegas brukar beskrivas som en transportsträcka. Det är inte direkt som att åka längs Highway one. Samtidigt ska en inte underskatta de massiva bergskedjorna, med en fond av Krunegård-lyrik, och bilister som kör som galningar. Det är det som är frihet.

1.Bilfa%cc%88rd

 

Vi åkte väldigt tidigt på morgonen, då vi hade gått upp i ottan för att se Stockholms-derbyt i fotboll mellan Hammarby och Djurgården. Resultatet i den matchen adderade ännu en dimension i vår resa, och ledde till ett spontanfirande i badkaret när vi anlände till hotellet.

 

2.%20Nakenchocken

 

När vi ändå pratar om fotboll. Jonatan och Kalle spelar fotboll i division-se-gänget BK Gamla Enskede. Ett lag som numera är känt på The Strip i Vegas. Se till att spana in vartenda klistermärke när ni kommer dit, och sen kan ni ju skapa en hashtag eller något.

 

3.%20Jonatan

Det är under kvällstid Vegas utvecklas till den stjärna hen är. När hela staden glittrar och osar brustna drömmar. Fast… Egentligen är väl hela staden ganska tragisk, men dess historia och rökiga aura gör den ändå till en självklar destination under en tripp på västkusten. Dessutom finns ju ett mäktigt Hoover Dam alldeles i närheten.

 

4.%20Staden

 

5.%20Kalle

 

Nu återgår vi till sjuksängen för att försöka tillfriskna innan färden hem till (ett vårigt?) Stockholm. Det där med att köra en hej då-kväll med alla en har träffat under resan sätter sina spår. Men det var det värt…

6.%20Alex&Kalle

1,2,3… Slut.

Läs mer om frilansteamet Alexander Björk och Kalle Falk.

 

Tidigare bloggar:

Los Angeles eget hipstermecka och möte med Michael

Bringing Baywatch back

Trendigt, gratis och livsfarligt

Tinderfest och ett oväntat möte

Det var här det hände

Plakatporr i Downtown

Rivstart i möjligheternas stad

Stressen på semestern

 

Renew TV: 

 

 

 

 

2017-03-13T11:50:22+00:00