Stressen på semestern – bildblogg från Los Angeles

Hej alla!

Den här veckan tänkte vi fokusera lite på stressen på semestern. Nu är ju inte vi riktigt på semester, men vi gjorde nog oss själva en tjänst genom att ta ledigt i ett par dagar och faktiskt utnyttja faktumet vi befinner oss i en av världens häftigaste städer.

 

 

1

I dessa lägen är det väldigt lätt att hetsa fram saker en ska se, för kollegan har ju berättat mycket om den restaurangen, och han på ICA berättade ju om de hetaste ställena från hans trip 1992. Men det gör att en kanske går miste om kulturen på gatorna.

2

Och är det verkligen hela världen att parkeringen till det mest populära hike-spåret är full? När det bara några hundra meter längre fram finns utsiktsplatser över hela staden.

3

Samtidigt som beslutet att inte följa med dina kompisar som har koll på stan, kan utvecklas till att du hittar ditt nya favoritställe.

 

4

 

Nu funkar ju inte det här alltid, utan det kan ju sluta med att du pajar hela din semester om du tar det för lugnt. Men det har funkat väldigt bra för oss, till och med så bra att vi stötte på Jeff Dowd, den riktiga Big Lebowski.

5

 

Ta hand om er!

/Alex och Kalle

 

Läs mer om frilansteamet Alexander Björk och Kalle Falk.

Tidigare blogg:

Rivstart i möjligheternas stad

2017-03-13T11:50:25+00:00