OM OSS 2017-03-13T12:16:55+00:00

Varför ska man läsa Renew Magazine?

För att få en kick i vardagen och bli inspirerad. För att reflektera och kanske få nya perspektiv. Och för att öka sin kunskap. Tanken är att man ska känna sig lite smartare eller klokare när man lämnat sidan än innan man klev in.

Följ oss på Facebook för dagliga uppdateringar.

Facebook: Renew Magazine

Vi som står bakom Renew Magazine är:      

RenewMag_009

Åsa-Mia Fellinger som har mångårig erfarenhet av ledarskapsutveckling, rekryteringsarbete och psykoterapeutisk arbete. Hon är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut samt handledare. Därutöver har hon diplom i praktisk journalistik från Poppius journalistskola. Hon är författare till fyra fackböcker, varav två inom ledarskap och två inom rekrytering.

Se mer info om böckerna här.

Johanna Litsgård Lebourne är utbildad journalist i Sverige och USA som framför allt jobbat som reporter och producent utomlands för SVT och TV4. Hon har producerat två dokumentärfilmer för SVT från Hongkong och Centralafrikanska Republiken. Arbetat som stringer åt SVT från Los Angeles där hon också skrev för dagspress och magasin. Just nu är hon verksamhetsledare för en yrkesutbildning inom journalistik och TV-produktion på www.kaggeholm.se/media. Johanna Litsgård Lebourne är också ansvarig utgivare på Renewmag.se.

 Instagram:johanna_lebourne

Vi har även ett antal frilansare runt om i världen som producerar eller bloggar åt oss.  Är du intresserad av att bli en medarbetare, hör av dig:

johanna.lebourne@renewmag.se

 

Produktioner Johanna har varit med och producerat:

TV-program.

 

Biståndsfilm om könsstympning från Kenya.

Välgörenhetsgala.