Tinderfest och ett oväntat möte – Alex och Kalle bildbloggar från Los Angeles

Hej på er!

Ett Los Angeles drabbat av varma Santa Ana-vindar kokade hela veckan inför ett efterlängtat Alla hjärtans dag.

Påpassligt nog var det inte bara en symbolisk dag för hjärtat, det fanns även en hälsoaspekt inkluderad den 14:e februari. LA Marathon gick av stapeln och fick stadens förstörda ozonlager att ta en lättnandes suck.

 

Bild2-2

 

Det var en härlig folkfest som avslutades nästan vid Santa Monica Pier. Till tonerna av Queens We’re The Champions sprang hjältarna in efter en med spyan i halsen. Eller, det var så vi antog att det skulle kännas, i verkligheten såg löparna oväntat fräscha och lyckliga ut.

Bild%201-5

 

Men de var kanske inte riktigt lika på alerten som romantiska Knösus. Och det var väl här vi började känna av den riktiga alla hjärtans dag-vibben, eller snarare blev lite äcklade av den.

Bild3-2

 

Flera ställen runt om i Los Angeles arrangerade Tinder-fester för högtiden och det kändes både rimligt att spännande att spana in. Sex, socialt engagemang och vitsiga drinknamn (D.T.F Punsch) var tre saker som osade under tillsällning. Tyvärr fick vi inte ta bilder inne i lokalen, men vi lyckades få till en smygis i alla fall.

 

Bild4

 

 Just det, Kalle blev näsan biten av en orm också. Men mer om det nästa vecka…

bild5

 

Allt gott,

Alex & Kalle

 

Läs mer om frilansteamet Alexander Björk och Kalle Falk.

 

Tidigare bloggar:

Det var här det hände

Plakatporr i Downtown

Rivstart i möjligheternas stad

Stressen på semestern

 

Renew TV:  Möt Viveca Jensen som tränar stjärnorna i Hollywood

 

 

2017-03-13T11:50:23+00:00