Rivstart i möjligheternas stad – Alex och Kalle bildbloggar från Los Angeles

Hallå där alla Los Angeles-lovers!

Nu har vi befunnit oss i möjligheternas stad i lite mer än en vecka. En inledning på detta äventyr som har kantats av mycket jobb, finna rytmen och framförallt komma över det mastodont-berg som i folkmun kallas Jet-lag. Vi försökte mest lösa det genom att se lite halvhala ut framför bilen med solglasögon på.

Här kan du läsa mer om teamet. 

Kalleframförbilen

 

Vår kritvita Hyundai har blivit lite som ett andra hem, för det går inte riktigt att ta sig runt i den här staden utan en vän på fyra hjul. Vilket även har varit lite nervöst då alla kör bil, gatubelysningen är obefintlig och att köra till höger mot rött är fullt rimligt. Som tur är går det att knäppa bilder på dagarna.

BiliLA

 

Vi har även åkt upp på lite utkiksplatser i närheten av Studio City, där vi bor. Det ligger i norra Hollywood och känns väldigt centralt. Plus att utkiksplatserna är helt magiska.

Kallevidutsiktsplatsen

 UtsiktLosAngeles

Men om ärligheten ska fram har vi inte hunnit se supermycket. Våra olika uppdrag har gjort att vi mest har filmat och sedan suttit och brottats i redigeringen. Vilket i sig är väldigt roligt, som när vi filmade med Piloxing-grundaren Viveca Jensen.

 

Piloxing

 

Det passet var väl kanske inte det mest jet-lag-vänliga, men som tur är har vi alternativa yrken att satsa på om det här blir allt för jobbigt.

Bronson

 

 

Nu ska vi ut i solen, ses nästa vecka!

/Alex & Kalle

 

2017-03-13T11:50:25+00:00