(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-24170094-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Los Angeles eget hipstermecka och möte med Michael – Alex och Kalle bloggar från LA

Hej!

Vi befinner oss i en djup bakfylle-dimma och hoppas på att snart se ljuset. Förhoppningsvis kan detta inlägg ta oss lite närmare.

Vår kompis Jonatan är i Los Angeles och därför beslöt vi oss för att ta med honom till Koreatown för att lyssna på brittpop. För det är ju trots allt ett måste när en åker över Atlanten…

1.%20Alex&Jonte

 

Under veckan åkte vi till hipstermeckat Silverlake. Los Angeles egna lilla Södermalm som vi fått höra. Tveksamt om vi märkte av det dock. Däremot var det mysigt med Echo Park och lite natur i motsats till en smogfylld vardag som sänker livstiden med 15 %.

2.%20Silverlake

 

3.%20Echopark

Nu har vi även tagit vår bio-oskuld på Universal city walk. Helt ovetandes hamnade vi då mitt i presskonferensen inför Amir Khans nästa boxningsmatch. Dock var han inte särskilt populär, då han främst möttes av burop. Själva filmen, Zoolander 2, var inte heller någon höjdare. Men det fanns mycket plats i bion i alla fall.

4.Boxning

 

Just det, vi var på en klubb och träffade Michael Jackson också. Ses nästa vecka!

5.%20MJ

/Alex & Kalle

 

Läs mer om frilansteamet Alexander Björk och Kalle Falk.

 

Tidigare bloggar:

Bringing Baywatch back

Trendigt, gratis och livsfarligt

Tinderfest och ett oväntat möte

Det var här det hände

Plakatporr i Downtown

Rivstart i möjligheternas stad

Stressen på semestern

 

Renew TV: 

Möt John Mirisch – svensk medborgare och blivande borgmästare i Beverly Hills

Möt Viveca Jensen som tränar stjärnorna i Hollywood

 

 

2017-03-13T11:50:23+01:00
Till toppen