Bringing Baywatch back – Alex och Kalle bildbloggar från sitt beachliv i Los Angeles

Mindre än tre veckor kvar i Los Angeles och en stress över att hinna med allt börjar nu infinna sig. Det tillståndet i kombination med att klippa ett inslag som vi spelat in blev lite för mycket. Därför släppte vi allt i måndags och drog till Santa Monica Pier – beach dag!

1.%20Santa%20Monica

Efter att vi legat på stranden i cirka 15 minuter blev vi dock uttråkade. Det är ju faktiskt inte speciellt kul, utan snarare en härlig plats att utföra aktiviteter på. Men utan boll hade vi problem, tills snilleblixten kom… Vi måste spela in Baywatch-filmer. Se två utdrag från vad som komma skall, och om ni vill se slutprodukten får ni följa oss på Instagram: bjork_alex & falkkalle.

2.%20Alex_Strand

3.%20Kalle_Strand

På eftermiddagen körde vi mot Venice och dess boardwalk. Platsen på jorden där flest excentriska människor delar på samma yta. Det är även där skateparken ligger. Om ni är i Los Angeles, och är lite låga på cash, är detta ett optimalt gratisnöje.

4.%20Skateboard

Annars får ni vandra upp mot visdomens träd i Griffith Park och tänka lejonkungen-tankar. Det gjorde i alla fall vi.

5.%20Berget

Ta hand om er,

Alex & Kalle

Läs mer om frilansteamet Alexander Björk och Kalle Falk.

 

Tidigare bloggar:

Trendigt, gratis och livsfarligt

Tinderfest och ett oväntat möte

Det var här det hände

Plakatporr i Downtown

Rivstart i möjligheternas stad

Stressen på semestern

 

Renew TV:  Möt Viveca Jensen som tränar stjärnorna i Hollywood

 

2017-03-13T11:50:23+00:00