Buda på bröllopsklänning med tur

 Myrorna får in 21 ton textil om dagen. Trots det stora mängderna finns det gåvor som sticker ut. Gåvor som påminner om värdet i varje gram av de 21 ton de dagligen hanterar. I december kom det in en brudklänning med ett brev.

”Brudklänning. Använd 1 gång 25 augusti 1962. Vi är fortfarande gifta 2 dec 2015. Tur-klänning.” 

I vanliga fall skulle klänningen ha gått ut till en av deras butiker i Stockholm, men en turklänning tyckte de att hela landet skulle ha chansen att köpa. Därför firas alla hjärtans dag genom att låta hela Sverige buda på klänningen fram till den 14 februari. Budgivningen sker på Myrorna facebookkonto, och på deras hemsida kan man läsa mer om måtten på klänningen.

– Vi hoppas verkligen att klänningen får komma till användning igen – och tar med sig all den där turen i det nya äktenskapet! Dessutom blir det en vacker brud i champagnevit vintageklänning från 60-talet.

Regler:
Man budar på inlägget om brudklänningen på facebook.com/myrorna, genom att skriva bud i kommentarerna.
Utropspris 500 kr.
Högst bud vid 23.59 den 14 februari vinner klänningen.
Köpet är bindande. Myrorna står för frakten av klänningen.
Myrorna meddelar vinnaren via Facebook. Betalning efter överenskommelse.

Läs också:

Fyra beteenden som dödar relationer

RFSU: Världens sex mest seglivade sexmyter – här är hela listan

Fix a fight – lappa ihop relationen med hjälp av app

Relationstermometern tar tempen på förhållandet

2016-02-11T15:05:02+00:00