Näthat, misär och Mello i veckans podcast

Det är dags för veckans podcast där vi blandar högt med lågt, djup med ytligheter och skratt med allvar. Vi som sänder heter Åsa-Mia Fellinger och Johanna Litsgård Lebourne. Vill du veta mer om oss, så klicka Här.  I denna sändning pratar vi om Johannas besök i Bratislava som innebar en resa bort från komfortens och välståndets trygga hamn. Vi pratar näthat, inte minst hur sjutton man kan få stopp på rötäggen till näthatare? Vi följer upp  fallet  ”Nora”, som Åsa-Mia har skrivit reflektioner om i Renew Magazine. ”Är du förvånad över psykiaterns agerande?” undrar Johanna.

Näthat, misär och Mello i veckans podcastVi kommer in på Johannas rädsla för trånga utrymmen och Åsa-Mia flygrädsla, som debuterade  trots hennes år som flygvärdinna.

Och så kan vi förstås inte avhålla oss från att kommentera Melodifestivalen och Sean Banans vinst. Och vad tycker egentligen Mello-fantasten Johanna om valet av Petra Mede som värdinna för ”Le grand Final”?

Klicka på länken nedan för att lyssna

Podcast 2013:feb

Podcast 2013:feb

 

fellinger@renewmag.se

 

2017-03-13T11:51:19+00:00