Clowner och ”locker-room talk”

I höstens första podcast dryftar vi som vanligt aktuella nyheter, snackisar och allmänmänskliga frågor, bland annat dessa clowner, som sägs ha invaderat landet och som skrämmer skiten ur vuxna såväl som barn. Hur skulle vi själva reagera om vi stötte på en hotfull clown? Från detta skrämmande tema ger vi oss i kast med ett annat förfärande tema, nämligen det som  presidentkandidaten Trump påstår bara är oskyldigt ”locker-room talk”. Nu har Trump – föga förvånande- presenterat ytterligare snurrigheter som både ska förmildra, förklara och försvara hans sexistiska och misogyna uttalanden. Vad tänker vi om detta?

Och vad tycker vi om De Adertons val av Bob Dylan? Ja, allt detta och lite mer avhandlar vi från vår traditionella sändningsstudio – Johannas bil och intill Tolvans spårvagn i Äppelviken.

Vi som sänder är som vanligt Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger – redaktörer för Renew Magazine.

För att lyssna – klicka på länken:  podd1

 

 

 

2016-10-18T21:09:53+00:00