25 tips för att få fart på lusten i sommar

Har du fastnat i gamla vanliga mönster under året som gått? Lugn, här kommer 25 sätt att få fart på lusten som legat i ide sen förra sommaren.

 1. Kom ihåg att du inte äger din partner
  Försök minnas hur det var när du insåg att du ”erövrat” den där personen. Du hade lyckats med fångsten och den självständiga personen som du beundrade så mycket hade valt att leva med just dig. Försök återskapa den känslan för att få tillbaks lusten. Du äger inte din partner, din partner är ett lån. Fortsätt vara nyfiken och upptäck okända sidor hos din älskade.
 2. Berätta vad du uppskattar hos din partner
  Det är lätt att hårda ord och praktiska detaljer tar över snacket i vardagen. På semestern kan ni verkligen ta er tid att ge varandra ömhet och kärlek i form av ord. Det är bra att bli påmind om detta, när kraven på oss och livspusslet tagit stor plats under året som gått.
 3. Var aktivt engagerad i ditt sexliv
  Du är förmodligen en klippa på att planera middagar in i minsta detalj, men du förväntar dig att det sexuella ska infinna sig utan varken förberedelser eller eftertanke. Vi slutar ha sex om sexet är trist och ointressant. Många personer är inte ointresserade av sex – men de är ointresserade av det sex som finns närmast tillhands för dem. Fantasi är därför en mycket viktig erotisk ingrediens. Lägg tid på att planera in sex, även på resan, men framförallt hemma. Ansträng dig och ha några kreativa planer i bakfickan som du tar fram då och då. Det kan t.ex. vara att överraska din partner med en ögonbindel.
 4. Gör en önskelista på saker som tänder dig
  Se till att ha listan klar innan ni sätter er på flyget. Varje kväll tar du upp en av sakerna på listan, och ser till att den önskningen blir uppfylld. Det kan t.ex. vara att bli slickad eller att onanera framför din partner med en rabbitvibrator utan att han eller hon får röra dig.
 5. Betrakta din livskamrat med andras ögon
  Ni kommer säkert stöta på andra par och familjer på resan. Ta då tillfället i akt och lägg märke till hur din käraste beter sig mot främlingar. Visst är han eller hon charmig, rolig och härlig att hänga med? Njut av uppmärksamheten han eller hon får och låtsas att det är första gången ni träffas
 6. Bryt alla mönster på sommaren
  Sluta vänta in helg, kväll eller ledighet – kasta kläderna när ni egentligen inte hinner eller orkar, även om inte lusten fallit på.
 7. Bli som tonåringar igen och hångla så fort tillfälle ges
  Hur nice var det inte när era tungor typ satt ihop? Hångla mer och gärna offentligt! Utomlands behöver ni inte skämmas för nåt.
 8. Träna på hotellets gym, men skippa duschen!
  En amerikansk studie visar att det ofta finns ett samband mellan att svettas på gymmet och att njuta av sitt sexliv hos tjejer. Dessutom ska en starkare bäckenbottenmuskulatur kunna ge dig som tjej starkare orgasmer. Och hur sexigt är det inte att ligga med varandra när du redan är lite lagom dirty och svettig? Du ska ju ändå duscha sen!
 9. Slösa med glidmedlet
  För visst har ni städning på hotellet? Utnyttja det och ödsla med glidmedlet i sängen. Lite klet kan de nog torka upp, med tanke på hur mycket ni betalar för vistelsen
 10. Skippa händerna
  Testa att ha sex med varandra helt utan att använda era händer. Det ger garanterat tillfälle att testa nya sexställningar.
 11. Ha sex utan att få orgasm
  Låt det stanna vid smekningar och kyssar för att eggas att vilja fortsätta nästa dag – eller kanske redan senare på natten?
 12. Låt kudden vara med
  Att lägga en kudde under rumpan på dig nästa gång ni kör missionären gör underverk, vi lovar!
 13. Skicka sexiga sms
  Teasa varandra rejält under dagen, även om ni bara har ett badlakan emellan er. Ni kommer vilja ha varandra ännu mer när ni väl hamnar mellan lakanen på hotellrummet.
 14. Unna er betal-TV
  Ni behöver inte välja det mest hårdporriga bland utbudet, det kan vara sensuellt, erotiskt och upphetsande istället.
 15. Snuskiga lappar
  Skriv något sexigt som du vill göra på en lapp du strategiskt placerar på ett ställe du vet att bara hen kommer att hitta den – förslagsvis i plånboken
 16. Testa nya platser
  Nej, det måste inte vara på en strand eller i havet. Ser inte den där fåtöljen lite spännande ut, eller varför inte den gamla avlagda pilatesbollen du har i förrådet?
 17. Massera mera
  Egga din partner med en sensuell massage på stranden eller där borta vid klipporna. Viska samtidigt i örat om hur du kommer följa upp dina smekningar när ni kommer tillbaks till hotellet
 18. Morgonsex!
  På semestern har ni ingen buss eller dagistider att passa. Ligg och dra er på mornarna och inför det där morgonsexet som ni alltid hade i början av förhållandet
 19. Ta med leksakerna på resan!
  Ett sexigt set med underkläder har han nog inte förväntat sig att du har packat ned i väskan. Eller varför inte överraska med en parleksak som ger njutning för båda?
 20. Champagne triggar lusten
  Faktiskt, så är det så. Sätt en liten jordgubbe på glaskanten och sug i dig det söta samtidigt som du tittar din partner djupt i ögonen. Det kommer garanterat sätta underlivet i gungning
 21. Okej-då-sex
  Om ni mot förmodan inte är sugna, det kanske bränner på ryggen och värmen har överstigit 40 grader. Men ändå, tänk på att lust föder lust. Det kan räcka med att den ena är sugen, då får hen helt enkelt anstränga sig lite extra för att få igång den andra, förutsatt att detta känns okej förstås.
 22. Byt ut kortleken mot något mer spännande
  Parspelet Sängsnack är perfekt att ta med på resan eftersom det knappt tar någon plats alls. Sängsnack består av frågor du själv kanske inte skulle komma på att fråga din partner med ändå gärna vill ha svaren på. Perfekt kvällsunderhållning och ett bra förspel!
 23. Sov nakna tillsammans
  Närhet föder lusten, kanske särskilt om man inte har några förväntningar, utan kan slappna av. Passa på när barnet tr en tupplur, eller vakna lite tidigare ibland, om du har barn som sover bra på morgonen, så hinner ni med lite vuxenmys.
 24. Titta i backspegeln
  Vad var det som tände er när ni precis hade träffats? Hur kändes de där sexakterna när lusten var så påtaglig att ni inte ens hann ta av er byxorna. Försök återskapa känslan och gör det all over again.
 25. What happens in the sea stays in the sea
  Smek varandra på förbjudna ställen under doppet. Ingen kommer kunna se vad ni gör och skulle det gå så långt att någon av er faktiskt kommer, ja då kommer inte heller det synas.

Källa: Mshop Magazine

2017-03-13T11:50:18+00:00