Podcast: Har kläder åldersgränser?

Hur påverkas relationen/ äktenskapet av renoveringsprojekt hemma? Sannolikt ganska dåligt. I alla fall om vi ska tro på undersökningar som gjorts. Men det finns förstås undantag, vilket Johanna berättar om i denna podcast.  Hon kan nämligen referera till egna positiva erfarenheter av en köksrenovering.

Vårt andra samtalstema kommer också från Johannas erfarenheter – nämligen hur vi reagerar när någon i vår närhet stup i kvarten rättar oss, typ ”sådär heter det inte”, eller ”det där var inget bra uttal”.  En språkfascist med andra ord. Bör man bli tacksam eller är det legitimt att bli förbannad?

Sist men inte minst: Har kläder åldersgränser? Nej, inte alls, hävdar Åhléns genom sin senaste reklamfilm, se nedan Men vad tycker vi? Vad tycker du?

Vi som podcastar är som vanligt Åsa-Mia Fellinger och Johanna Litsgård Lebourne. Som vanligt sker sändningen från en bil i Äppelviken. För att lyssna, klicka på länken nedan.

 

 

 

 

 

 

2016-03-22T16:14:00+00:00