Vi tycker till om ”Det är något som inte stämmer” av Martina Haag

En av de senaste stora snackisarna under den senaste tiden har varit Martina Haag och hennes självutlämnande och högst personliga bok Det är något som inte stämmer. Saken fick ännu mer uppmärksamhet och sprängkraft när Martina Haag lät sig intervjuas i Skavlan för någon månad sedan, se klippet HÄR I Det är något som inte stämmer skidras hur livet faller samman för Martina Haag(s huvudperson; den är nämligen skriven som fiktion) då hon kommer på sin man med att vara otrogen och när han sedan lämnar henne. För den andra kvinnan.  Efter 20 års äktenskap.

Hur reagerade vi när vi läste Martina Haags bok? Både på temat att-bli-lämnad-för-en annan och boken som sådan? Ja, detta är temat i premiären av Renew Magazines bokpod.

För att lyssna, klicka

 

Martina HaagVi som sänder är redaktörer för Renew Magazine och heter Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger.

2017-03-13T11:50:22+00:00