Vuxna som pratar bebispråk med varandra

I sensommarens första podcast sänder vi från vackra Skogsbo trädgårdskafé i Smedslätten. Vår vana trogen kastar vi oss mellan ämnena, som den här gången rör sig runt:  trädgårdsarbete eller njutningen i att bara göra en sak i taget. Det där med att fira bemärkelsedagar. Vill vi det? Och i sådana fall hur?  Johanna berättar om när hon och maken skulle fira sin 15-åriga bröllopsdag.  Hon berättar även om sina reaktioner på när vuxna pratar bebis-språk med varandra. Varför gör de det, undrar vi?

Vi avslutar podcasten med att snacka om sitcomen Friends samt tipsa om några dokumentärer. Du finner namnen på dokumentärerna nedan. Vi som sänder är som vanligt Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger.

För att lyssna på podcasten klicka här.

The Internet´s own boy: The story about Aaron Swartz . Finns även på Netflix

Fångad av Scientologin

Seven wonders of the industrial world . Finns även på Netflix.

IMG_2403IMG_2401IMG_2398

 

 

2017-03-13T11:50:34+00:00