Rebecca Ferguson den mest sökta filmskådespelaren på IMDb

Efter hennes insats i senaste ”Mission: Impossible” har Rebecca Ferguson seglat upp och blivit den mest sökta  under veckan på filmsdatabasen IMDb, 

Ferguson växte upp i Stockholm och gick i skolan vid Adolf Fredriks Musikklasser.  2007 flyttade hon till Österlen för att medverka i BBC:s Wallander-film Sidetracked och valde att stanna kvar i Simrishamn, där hon bland annat startade en argentinsk dansstudio och bildade familj. 2013 fick hon titelrollen som Elisabet Woodville i BBC-serien The White Queen efter att produktionsbolaget länge sökt efter den lämpliga person som skulle kunna gestalta denna roll. Detta ledde till en mängd framträdande roller i internationella filmer, nu den femte Mission Impossible.

 

Efter premiären av den femte Mission: Impossible-filmen har Rebecca Ferguson i rollen som Ilse Faust, fått stora framgångar och uppmärksammats för sin insats. Vilket lett till att hon just nu  den skådespelare som är mest eftersökt på världens största filmdatabas IMDb. Det enligt hemsidans söktjänst STARmeter, som rankar populariteten hos skådespelare baserat på hemsidans sökhistorik.

Tom Cruise är förutom huvudrollsinnehavare i Mission: Impossible, även en av nyckelpersonerna bakom produktionen av filmerna och valde personligen ut Ferguson efter hennes insats i The White Queen.

Bild: Paramount

https://youtu.be/EIsauUFIguE[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2017-03-13T11:50:34+00:00