Dagen-TV: Hur slipper vi bråk på semestern? Tips från terapeuten.

Sitter ni hemma och funderar på var ni ska packa väskorna och resa på semestern? Är ni inte helt överens? Ja, då är ni  nog förmodligen inte ensamma. Just nu är det nog många som sitter och vänder och vrider på argumenten hemma vid köksbordet när två eller ännu fler viljor ska enas om vad en gör med de där ynka soldagarna under sommaren.

Renew Magazines redaktör Johanna Litsgård Lebourne har varit med och producerat en webb-TV serie för tidningen Dagen där parterapeuten Laila Dahl svarar på frågor om relationer, idag lanseras programmet om hur vi slipper bråk på semestern.

Titta här: Fixa kärleken

Laila Dahl blev känd för den stora allmänheten efter att hon släppte en bok i våras om otrohet utifrån egna erfarenheter. En sommarkväll får hon ett foto i sin hand förställande en bebis, pappan är hennes man.

Läs mer här: Laila Dahl: Relationen kan läkas efter otrohet

RM

 

 

2015-08-27T08:59:21+00:00