Höstens första podcast: Vad hände med prislapparna på NK?

Denn fråga ställer vi oss i höstens första podcast. Johanna Lebourne besökte nämligen det flotta varuhuset NK häromdagen och blev ganska förbryllad då inga av de varor hon tittade på hade en synlig prislapp. Ingen slump, visade det sig när hon pratade med en av expediterna. Vad tycker vi om det? Och har prislappens försvinnande på NK något att göra med den nya statusmarkören – tid? Och vilka TV-serier ämnar vi se på under de kommande höstkvällarna? Ja, detta och lite mer diskuterar vi i Renew Magazines första podcast för hösten.

Vi som sänder är som vanligt Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger. Vi är redaktörer för och skapare av Renew Magazine.

För att lyssna, klicka på länken nedan.

Pod1 HT14

 

NK

Åsa-Mia Fellinger

NK

Johanna Litsgård Lebourne

2017-03-13T11:50:42+00:00