Way Out West blir tv-serie

Idag har webb-tv-serien Way Out West premiär. Ni får följa artister som Rebecca och Fiona och Teddybears inför och under festivalen. Det kommer även visas artistintervjuer och andra gäster. Serien kommer bestå av sju avsnitt.

Du kan hitta sändningen på Nöjesguiden, Expressen-tv, Way Out Wests och Norrlands Gulds egna youtube-kanaler.

Way Out West är en musikfestival som sedan 2007 årligen arrangeras i Göteborg. Festivalen kombinerar uppträdanden på tre större scener i Slottsskogen med konserter på scener runtom i Göteborg. Musikprogrammet kompletteras vanligen av annan kultur och tidigare år har festivalen även presenterat film, graffiti, poesi och konst.

Festivalen har lyfts fram av The Times  och prisats av MTV som mest innovativa festival i O Music Awards 2011.

 

 

 

2017-03-13T11:50:44+00:00