Kinesisk fotboll

För några helger sedan passade vi på att prova på någonting nytt. Vi åkte och kollade på kinesisk fotboll. Dalian Aerbin mötte Shanghai East Asia. Varför detta plötsliga tilltag då? Jo vi har ju fått en svensk spelare i lagen denna säsongen. Detta innebär även att vår lilla svenskkoloni utökades med två personer. We like. En annan känd Göteborgsspelare, Tobias Hysén, har även han flyttat till Kina och det var hans lag som kom upp och mötte. Då kunde vi helt enkelt inte låta bli. Att vi sedan fick möjlighet att se matchen från fotbollsfruarnas loge, gjorde att även Emma kunde komma med, och då även jag. Här sitter man mer privat och det finns tillgång till platser utomhus på läktaren, men även inomhus med soffa och TV som visar matchen. Passade oss perfekt att kunna alternera lite!

Nu slutade matchen 1-1 och detta kanske var bra då det var svårt att veta vilket lag vi skulle hejja på. Fast kanske att vi hejjade lite mer på ”vårt lag” såklart!

 

Lina Hellsten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2017-03-13T11:50:50+00:00