Kommunikation och strategi

Vad är det som gör att vissa når fram med sina budskap eller produkter och andra inte? Vi kan hjälpa dig att skapa en kommunikationsplan som både beskriver hur du ska kommunicera och med vilka hjälpmedel. 

Vår utbildare/coach har mer än 20 års erfarenhet av att kommunicera via media både i print och rörligt. Tillsammans analyserar ni hur verksamhetens kommunikation ser ut idag och skapar en ny plan, eller uppdaterar en redan befintlig, för att få max resultat.

Dagens vinnare är företag och organisationer som har en relation till sin målgrupp. Sociala medier, det interaktiva Internet, gör det möjligt för oss att effektivisera stora delar av vår verksamhet samtidigt som vi bygger starka relationer.

 

Tillsammans analyserar vid frågeställningarna:

Vad är målet och vem är målgruppen?

Vilken strategi(er) är bästa vägen?

Vad ska du säga?

Hur ska du säga det?

Var ska du säga det?

 

Nätverk

Vi har brett kontaktnät inom foto, design, journalistik och event och ett rikt kontaktnät inom TV och beställningsfilm. Om ni vill ha hjälp med en trycksak eller film så kan vi bistå med produktion.

Hur går det till?

 Vi träffas för ett kostnadsfritt första möte där vi ser om vi är rätt för varandra. Tillsammans undersöker vi hur behoven ser ut och vilka eventuella tjänster vi kan erbjuda.

 

Kontakta Johanna Litsgård Lebourne för närmare information och/eller boka in ett förutsättningslöst samtal.

Mobil: 072 2307230

johanna.lebourne@renewmag.se

 

________________________________________________________________________________

På fotot syns vår utbildare/coach: Johanna Litsgård Lebourne

Fotograf: Tobias Fischer

 

2014-04-29T22:50:30+00:00