Se Meryl Streep briljera i Ellen DeGeneres show

Meryl Streep är allmänt känd som en av samtidens mest begåvade skådespelare. Sedan sin långfilmsdebut 1977 har hon porträtterat en rad karaktärer, både fiktiva och verklighetsbaserade. Hon är berömd för sin behärskning av olika dialekter och hennes breda repertoar, vilken inkluderar både komiska såväl som dramatiska roller. Streep är inte bara en av Hollywoods mest välbetalda skådespelerskor utan även en ut av de mest prisbelönta. Hon innehar rekordet för flest Oscarsnomineringar (i skådespelarkategorien) – 18 gånger, varav tre vinster för Kramer mot KramerSophies val och Järnladyn.

Nyligen besökte Meryl Streep Ellen DeGeneres talkshow där det plötsligt var upp till bevis.  Hur bra skådespelerska är hon egentligen? Här ser ni resultatet.

http://youtu.be/wqrtOSmqqUw

 

 

 

 

2017-03-13T11:50:54+00:00