Urban Vintage – ny bok om hur man skapar stilen med loppisfynd

Vissa städer har den där speciella känslan och atmosfären kring sig som inte riktigt går att sätta fingret på. I Urban Vintage besöker Ida Magntorn olika hem i fem av världens mest inspirerande och tongivande storstäder – Paris, London, New York, Los Angeles och Köpenhamn – och guidar till hur man kan skapa städernas specifika stil hemma.

För varje stad konkretiserar Ida vad som är de utmärkande karaktärsdragen och hur du gör för att återskapa stilen i ditt eget hem. Som vägledning finns bilder och beskrivningar, projekt med tydliga steg för steg-instruktioner och checklistor för loppmarknaden med ting som vintageälskarna i just den staden älskar att fynda – och som du själv kan leta efter där eller här hemma. Dessutom listor med musik, film och annat som hjälper dig att skapa den rätta stämningen hemma.

Ida Magntorn är skribent och fotograf med inriktning på inredning. Hon har varit redaktör för Sydsvenskans bostadsdel, samt för antik- och loppissidor i flera olika vecko- och månadstidningar. Hon gör även frilansreportage samt bloggar för Elle Interiör. Ida Magntorn har givit ut två böcker tidigare, Loppisboken och Från loppis till salong.

2017-03-13T11:51:03+00:00