Premiär idag för webb-TV serien En dag med

På fredag är det premiär för webb-TV serien En dag med som du bland annat kan se här på Renew Magazine. I första programmet följer vi artisten Terese Fredenwall som förra året vann radiomusiktävlingen Svensktoppen nästa med låten ”Drop the fight” som hon skrivit texten till själv och musiken tillsammans med Simon Petrén och Pål Tidebrink.

Fredenwall blev i och med vinsten också den första artisten som blev klar för tävlan i Melodifestivalen 2013 där hon deltog med ”Breaking the Silence”, med vilken hon slutade på en femteplats och därmed skrev historia som den första artisten utvald av svenska folket att ta sig till andra omröstningen.

I programmet följer vi Terese under en dag i hennes liv då hon bland annat berättar om hur ”Breaking the silence” kom till efter ett besök på ett fängelse, om hennes resor ner till Tyskland där hon sjunger på bordeller och hur hon lärt sig hantera sin klaustrofobi och panikångest.

www.facebook.com/endagmed

#endagmed

 

 

 

 

 

2017-03-13T11:51:03+00:00