Gratis läxhjälp på bibliotek i Stockholm

Nu drar höstens läxhjälp igång på biblioteken i Stockholm. Läxhjälpen är gratis och öppen för studerande i alla åldrar.

På flera av Stockholms stadsbibliotek erbjuds gratis läxhjälp. Biblioteken har olika inriktningar på sin läxhjälp men studerande i alla åldrar, från de unga åren upp till vuxenstuderande och SFI, kan hitta den läxhjälp som passar just dem.
Tjänsten erbjuds på flera bibliotek runt om i hela Stockholm och de olika biblioteken har läxhjälp på olika dagar för att alla som vill ska ha möjlighet att komma.Läxhjälpen anordnas i samarbete med en rad frivilligorganisationer, bland andra Röda Korset, Individuell Människohjälp och Kista Galaxy FC.

Här hittar du all den läxhjälp som erbjuds. Listan uppdateras ständigt med nya bibliotek och tider.

40 folkbibliotek, biblioteket.se, m.biblioteket.se, Internationella biblioteket, Regionbiblioteket och bibliotekstjänster på drygt 50 platser.www.biblioteket.se

2013-08-27T19:59:37+00:00