”Ett halvt kilo i veckan” – Lina tillbaks i Kina

Sommaren i Sverige tog för vår del slut i fredags. Dags att flyga hem till Kina igen. (”hem”, svårt det där vad man ska vad). Nio veckor blev det för Emma och mig, mannens dagar var räknade vid fem veckor. Jag tycker att tiden både har gått fort och långsamt. Men nu när vi är tillbaka så känns det givetvis som om sommaren flög förbi. Vi har tagit det väldans lugnt, jätteskönt tycker jag. Men ändå hunnit med en hel del när jag kollar igenom fotona i mobilen. Innan avresa blev det såklart en hel del shoppande av grejer vi saknar. Listan den här gången är mycket kortare p.g.a begränsat utrymme i väskorna och att vi ändå har hittat en del på plats. Välling, te, smink, apoteksvaror, tamponger och lite nya pocketböcker med mera tog upp plats i alla fall. Vad har vi hittat på i sommar då? Tänkte bjuda på lite bilder idag!

…och ett halvt kilo i veckan? Det var det jag lade på mig av all fantastisk mat hemma i Sverige! Så nu är vi back in business igen.

Lina Hellsten
bild-68bild-69

bild-58

 

2017-03-13T11:51:04+00:00