Nu är ni över 4000 som gillar Renew Magazine på Facebook. Tack!

Det som började som en ambitiös idé över en kopp kaffe har nu blivit till något av en livsstil –  i alla fall för oss som lever, äter och sover med Renew Magazine. Vi lärde egentligen känna varandra genom våra barn men ganska snart upptäckte vi många gemensamma intressen, framför allt inom journalistiken. Och där någonstans började idén om en kvalitetstidning på nätet. Tänk om? Tror du att det skulle gå? Ja, varför inte? Men vad ska vi heta?   Osv, osv.

Många, långa och kreativa diskussioner. Vi började mest som ett ambitiöst hobbyprojekt, en egen liten plattform för intervjuer, texter och tankar, men med tiden har ni blivit fler och vi med.

Numera har vi bloggare från Kina till Chile och har vid flera tillfällen varit citerade i pressen. Roligt och framför allt spännande att se hur det  som började som en tanke på ett café i solen kan ta fart och börja leva ett eget liv.

Tack för att ni läser oss!

 

I all ödmjukhet,

Åsa-Mia och Johanna

Följ oss på Twitter: RenewMagazine1

 

 

2017-03-13T11:51:08+00:00