Explore Food – guide till Stockholms bästa restaurangupplevelser

Explore Food är både en guide och en inspirationskälla till Stockholms restaurangvärld. Boken är skriven av matälskare, för matälskare. Under sommaren 2012 ägnade sig författarna åt att äta sig igenom Stockholm, för att till slut välja ut sina favoriter. Varje restaurang beskrivs i en kort,  inspirerande text med snygga bilder.

I boken hittar man 113 av Stockholms främsta restauranger , barer och kaféer. Förutom att göra valet av restauranger betydligt enklare och roligare innehåller Explore Food dessutom rabatter och erbjudanden för ett värde av 20 000 kr.

 För att matupplevelser ska bli tillgängliga för alla plånböcker innehåller Explore Food  dessutom prisvärda erbjudanden från olika restauranger som medverkar i boken. Tanken är att så många som möjligt ska kunna njuta av restaurangutbudet. Genom att utnyttja de erbjudanden som finns i boken kan man exempelvis få en varmrätt på köpet om man köper två, en gratis frukost på ett kafé eller en gratis efterrätt.
Explore Food finns också som app att ladda ner gratis.
2017-03-13T11:51:07+00:00