Om sexlust, rekryteringsklichéer och varför skilda sovrum kan vara bra

Det är hög tid för ett nytt avsnitt i Renew Magzines podcast-serie. I denna sändning pratar vi om det där med sexlust, eller kanske snarare avsaknaden av sexlust. I dagens DN (5/5) finns en artikel om just det senare. En ganska ovanlig men mycket intressant vinkel i mediabruset, tycker vi. Det mesta brukar ju handla om att ha sex och att känna lust.

Vill du läsa artikeln i DN, klicka Här

Varför betraktas skilda sovrum inom äktenskapet som ett misslyckande? Ja, detta är en fråga som vi också reflekterar över i denna sändning. Men vi snackar inte bara samliv, utan  ger oss även in på arbetslivet, närmare bestämt det där med antagningar till utbildningar. Många svenskar håller i nuläget på att söka in till utbildningar. Vilka är fallgroparna man bör undvika när man skriver ett ansökningsbrev till en utbildning eller ett jobb?

Vi som sänder är redaktörerna för Renew Magazine – Åsa-Mia Fellinger och Johanna Lebourne. Vill du veta mer om oss, klicka Här

Klicka här för att lyssna på podden

Som ni ser hade vi problem vid fotograferingen i samband med podinspelningen.

IMG_1916

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1917

2017-03-13T11:51:12+00:00