Fem snabba med Mikael Äpplet Appelgren aktuell i Mästarnas mästare

Mikael Äpplet Appelgren är just nu aktuell i Mästarnas mästare. Här berättar han hur det känns inför sitt program på söndag och vem av deltagarna som imponerade mest på honom.

 

 

 

1. Hur känns det inför ”ditt” program nu på söndag? 

Det känns jättebra och jag är väldigt stolt över filmen. Det var faktist lite spänt i början för jag visste inte riktigt vad dom skulle ta med men det blev väldigt bra till slut!

 

2. Vem imponerade mest på dig idrottsmässigt i gruppen?

Anna Lindberg! Jag visste att hon var smidig och sådär givetvis men att hon hade sådan kondis var väldigt imponerande!

 

3. Vilken gren var tuffast i förra programmet?

Beep testet! Om ni såg förra veckans program förstår ni varför. Men jag lärde mig en läxa tills nästa gång att jag skall nog värma upp lite bättre.

 

4. Hur var stämningen i gruppen?

Kanon! Verkligen! Redan första kvällen när vi samlades på Arlanda klickade det direkt!

 

5. Har ni deltagare kontakt efter programmet?

Absolut! Har pratat med alla och både Mats samt Anna har jag pratat med flera gånger efteråt.

 

Fakta från Wikipedia:

Mikael Appelgren, kallad Äpplet, född 15 oktober 1961, är en svensk bordtennisspelare som under 1980- och1990-talet tillhörde världseliten. Appelgren blev europamästare i herrsingel 3 gånger, vid första tillfället 1982genom att slå landsmannen Jan-Ove Waldner i finalen. Han har kvalificerat sig till Europa Top 12 elva gånger och vunnit turneringen vid två tillfällen. Han har blivit svensk mästare i singel fyra gånger och har också ett flertal nationella och internationella framgångar i herrdubbel och i lagspel. Tillsammans med Jan-Ove Waldner,Jörgen PerssonErik Lindh och Peter Karlsson tilldelades han bragdguldet för VM-segern i lag vid VM iDortmund 1989.

 

Mästarnas mästare visas på söndag i SVT 1 kl: 20.00

2017-03-13T11:51:12+00:00