Vi tycker till om diagnossamhället och barnförbudet på kaféer

Är det okej att portförbjuda små barn på kaféer och lunchrestauranger? Ja, enligt den webbundersökning som DN genomförde för en dryg vecka sedan. Hela 80 % av de 18 000 tillfrågade svarade att det är okej att kaféägare säger nej till gäster med små barn i släptåg. Vad tycker vi på Renew Magazine? Och vad anser vi om alla dessa diagnoser som förekommer i samhället? DI Weekend skrev i sitt senaste nummer ( 8/2013) om trenddiagnosen HSP , Highly Sensitive Person, som varannan dansk kvinna, enligt artikeln, upplever sig ha. Lever vi i ett samhälle där egentligen normala reaktioner sjukdomsföklaras?  Ja, dessa är diskussionsämnena i vår senaste podcast, som du kan lyssna på genom att klicka på länken nedan.

Vi som sänder är Åsa-Mia Fellinger och Johanna Litsgård Lebourne. Vill du veta mer om oss, klicka: Här

Podcast  (Klicka på länken)

Vi tycker till om diagnossamhället och barnförbudet på kaféer

Faksimil från DI Weekend

 

 

2017-03-13T11:51:15+00:00