Psykologer ger svar om vanliga livsproblem i podcast

Hur hanterar man självförakt? Hur bygger man självkänsla hos sina barn samtidigt som man måste dra gränser och uppfostra? Och när blir man egentligen vuxen? Ja, detta är exempel på frågor som besvaras i Psyket, vår podcastserie  om vanliga livsproblem.  Wilhelm Behrman och Åsa-Mia Fellinger svarar på lyssnarnas frågor.

Wilhelm Behrman är leg psykolog och är anställd på Psykologpartners i Stockholm, där han arbetar med bl a parterapi. Han är också manusförfattare för film och TV. Den romantiska komedin Fyra år till är hans senaste film.

Åsa-Mia Fellinger  är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och handledare. Hon driver en egen konsultverksamhet (Fellinger Consulting AB) i Stockholm och är en av grundarna till Renew Magazine, som hon även skriver för.

Du kan välja att lyssna på hela programmet eller på välja det avsnitt som intresserar dig mest:

Hela sändningen

Del 1:Fråga om ADHD och kriminalitet.

Del 2: Hur hanterar man självförakt?

Del 3 När blir man vuxen?

Del 4: Hur bygger man självkänsla hos barn?

Del 5: Vad för problem har de klienter som vi möter i terapirummet?

 

Vinjettmusiken är skapad av Walter Behrman.

 

Psykologer ger svar om vanliga livsproblem i podcastHar du en fråga som du vill att vi besvarar i vårt nästa program? Maila den till:

fellinger@renewmag.se

Naturligtvis får du vara anonym!

 

2017-03-13T11:51:16+00:00