Julen har kommit till San Diego – Kristofer bloggar

Ja vad hände egentligen? I början av veckan hade vi riktigt bra väder. Varma vindar från Nevada kom svepande och värmde upp San Diego. Men nu är det slut på det goda och svinkallt. Seriöst. 11 grader har vi nu ikväll och utan varma kläder (vinterjacka) är temperaturen inget att hänga i julgranen direkt. Affärerna har börjat julpynta och spelar julmusik också. Gör de det hemma också? Jag gillar det, det är mysigt fast det bara är november.

Veckan som gick flöt på ganska obemärkt. Har börjat gå till ett gym vilket verkligen var på tiden. I fredags fick jag någon släng av matförgiftning eller mild influensa. Jag vet inte men jag sov hela dagen och min närvaro i skolan gick från 95% – 92%.  (Så länge jag har närvaro över 80% är det lugnt.)

I lördags var jag på benen igen så vi bestämde oss för att ha en biokväll! Men kära hjärtanes vad lustigt det blev! Vi ville se den nya James Bond-filmen, Skyfall. Filmen skulle gå 22 gånger denna lördag på vår biograf så vi tänkte att ja men det är väl lugnt. Men när vi anlände insåg vi direkt att alla har tänkt samma tanke, alla vill se Skyfall. Vi köpte var sin biljett och vilken tur vi hade när vi fick plats på nästa föreställning. Fröjden försvann när vi kom in i biosalongen och insåg att det bara fanns platser kvar på främre raden. Väl placerade på första raden med snacks och tilltugg brast vi ut i garv. Jag menar, vilken tabbe, det var verkligen ingen hit. Bioduken var så stor att man fick röra blicken för att se hela skärmen plus att det kändes som att man tittade upp i taket.  Nästa gång får vi göra som alla andra, vara i tid och köa in i biosalongen för att sno åt sig den bästa platsen! James Bond – Skyfall var i alla fall otroligt bra. Vad förvånad jag blev när jag insåg att Ola Rapace var med i filmen. Det hade jag ingen aning om.

Söndag! Middag på IKEA, ”Swedish meatsballs”. – Vilken grej alltså! Fantastiskt gott.

Vad händer vecka 46 då? Det första jag ska göra imorgon är att prata med skolrektorn. Jag ska fråga henne om det finns en chans att få flytta till EF international Language School på Hawaii istället. Jag har insett att det är mycket varmare där än här i San Diego!
Sen ska jag äta sushi med en japan, inte för att jag är så jätteförtjust i just sushi utan jag tänker att om jag nu ska äta sushi så ska det vara med äkta japan. Har fått för mig att det kommer bli godare då.
Till helgen blir det eventuellt en tripp till Las Vegas.

Kristofer

2017-03-13T11:51:26+00:00