”Jag har hittat mitt paradis” – Kristofer bloggar från San Diego

Idag efter skolan bestämde vi oss för att vi skulle träna. Har inte tränat en enda gång sen jag kom hit till San Diego. (Det har varit en härlig tid). Antagligen har jag gått upp en massa med tanke på vad jag stoppar i mig, men jag är inte säker. Folk här saknar badrumsvågar. Jättekonstigt. Det finns ju överallt hemma.
Bilden: Vilket underbart ställe. Tydligen så ska Tom Hanks ha ett sommarhus på denna strand. Så avundsjuk.
Malibu Beach. Vilket underbart ställe. Lyxhus på stranden. Det kan knappast bli bättre.

Malibu Beach. Vilket underbart ställe. Lyxhus på stranden. Det kan knappast bli bättre.

Hur ska man kunna veta om man går upp i vikt om man inte har en våg? Inte undra på att folk inte märker när de går upp i vikt.I alla fall. Tanken var att dra till gymmet, men tror du vi orkade? Nej inte en chans. Istället blev det shopping.
Två tyskar, en japan, en österrikare (och två svenskar).

Två tyskar, en japan, en österrikare (och två svenskar).

Santa Monica Beach.

Santa Monica Beach.

Jag behövde en jacka och Linus behövde brallor. Vi gick igenom en rad olika affärer men det slutade med att vi handlade allt på H&M. Haha precis som vanligt och Joel Kinnaman är H&Ms nya ansikte utåt, dvs. han finns i varenda H&M-butik!!
Herr Kinnaman är verkligen på tapeten, här på shoppinggatan i Santa Monica.

Herr Kinnaman är verkligen på tapeten, här på shoppinggatan i Santa Monica.

Alex (från Österrike) är glad ute på "tivolipiren".

Alex (från Österrike) är glad ute på ”tivolipiren”.

Känns jättemärkligt. Nu har man ju vant sig men vilken chock det blev när man såg honom första gången. ”TITTA JOEL KINNAMAN!”
Nu ligger jag i sängen och käkar chips. Det är lycka. Jättegott. Fyra hekto tyngre.
Santa Monica.

Santa Monica.

 

Jag och Lorina (från Tyskland).

Jag och Lorina (från Tyskland).

Ingen hemma, så bra för oss.

Ingen hemma, så bra för oss.

By the way. Man sitter inte stilla direkt, det händer saker hela tiden. Förra helgen tog vi en tripp upp till Los Angeles med planen att vi skulle gå till ”beachen”. Vi hamnade i Santa Monica och tog en avstickare till Malibu Beach. Åh vad jag önskar att jag har pengar till att bo i Malibu Beach. Jag har hittat mitt paradis.

Vi hade jättesvårt med att betala P-avgiften i Malibu. Vi förstod liksom.... ingenting.

Vi hade jättesvårt med att betala P-avgiften i Malibu. Vi förstod liksom…. ingenting.

Shige på trappan upp till... ja detta hus verkar faktiskt mer eller mindre vara ett ruckel.

Shige på trappan upp till… ja detta hus verkar faktiskt mer eller mindre vara ett ruckel.

Kvällen avslutades på Venice Beach, Los Angeles.

Kvällen avslutades på Venice Beach, Los Angeles.

 

 

2017-03-13T11:51:27+00:00