Vad förenar Hanna och Amanda, bröderna Palme och Lena Olin?

Svaret heter Renews podcast. I veckans sändning snackar vi om fenomenet Hanna och Amanda.  Och reflekterar över våra intryck av bröderna Palme, som nyligen var på besök hos Skavlan. Lena Olin, som är Sverigeaktuell med sin huvudroll i ”Hypnotisören”, passerar också revy i denna sändning.  Hur var egentligen hennes insats i Skavlan? Inte särskilt bra, enligt Twitter. Vi själv är lite kluvna till henne som aktris. Och funderar över hur mycket hennes framgångar har att göra med att hon toppar många mäns lista över attraktiva kvinnor?

Lyssna på veckans sändning, där blandar högt och lågt med djup och yta. Vi som pratar är redaktörer på Renew Magazine. Vi heter Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger

Veckans podcast 30 oktober   (klicka på länken)

 

 

2012-10-03T09:00:54+00:00