Kristofer på mordrättegång i San Diego

Jag går på EF International Language School i San Diego och är redan inne på min tredje vecka. Det har minsann gått fort! Jag har hunnit med så mycket. Träffat nya vänner och varit på så många nya ställen. Jag börjar lära känna staden sakta men säkert!   

Skolan är uppbyggt så att var femte vecka har vi ett nivåprov i engelska. Blir man godkänd på testet går man vidare nästa nivå, till klassen över. Om man skulle bli underkänd stannar man kvar på samma nivå som tidigare. Känns ganska smart faktiskt.

 

 

Här om dagen gjorde vi något riktigt spännande med klassen. Vår lärare Bob tog oss till högsta domstolen i San Diego och lät oss sitta med par timmar av en mordrättegång. Det var hur intressant som helst! En riktig sevärdhet. Ett tips ifall ni har vägarna förbi staterna – gå på en rättegång. Tillbaka i skolan var vår uppgift att skriva en rapport om vad rättegången handlade om, vilken ställning man själv skulle ha tagit om man satt med i juryn och så vidare. Ett roligt sätt att utveckla engelskan!

Kristofer

 

 


2017-03-13T11:51:32+00:00