Anna bloggar om uppmuntrande meddelanden i zucchini

”Hejda Bundy!”

 

 

Idag ar dagen da vi lamnar lilla Bundaberg for stora (storre, vi ska inte overdriva) Brisbane. I nagra dagar ska vi nu avsluta var Australien-liv och sedan bege oss till varmare bredgrader. Och tacka gud for det, det borjar bli ohallbart kallt har. Vi har varit pa promenad i parken och Josse har hittat sitt kall i livet. Vi har aven hittat Botaniska Tradgarden och ska bege oss dit idag med var kara skaning som har kommit tillbaka idag efter tva veckor i Sverige. Helgen har for ovrigt varit hyfsat hysterisk. En australienare som jobbar med zucchinis har fastnat for mig och lamnar meddelande huggna i zucchini pa mina rader pa jobbet dar det star ”Hello sexy” och ”Hello beautiful”. Charmigt tycker jag. Nagra timmar senare, narmar bestamt klockan tre pa natten, tva timmar innan vi ska upp till jobbet star han och bankar pa var dorr. Nar han har lyckats vacka alla i vart rum gar jag ur for att prata med en mycket, mycket full kille om varfor han och jag inte har nagon framtid (hans tre barn spelar in litegrann om vi bortser fran avstandet). Jag var trott pa jobbet. Pa lordagen hade vi den basta kvallen nagonsin pa vart hostel eftersom regnet oste ner utomhus och vinet oste ut inomhus sa stannade vi pa vart hostel hela natten och roade oss kungligt till klockan 3 (det borjar bli ett tema har) och sedan drasade jag i sang tillsammans med resten av hostelet for att stiga upp tva timmar senare. Alla skulle jobba, alla star i dorren och tittar pa ett skyfall som har hallit i for manga timmar, jag har aldrig sett ett sadant regn forr, och alla blir tillsagda att ga tillbaka till sina sangar. Glada backpackers dackade fint tva minuter senare. Men nu ar det iallafall over. Ikvall ska vi sta pa tagstationen och vinka det huset som mer an nagot annat har varit varat hem i Australien.

 

 

VÅRA MEST POPULÄRA LÄNKAR JUST NU

Fidde Rosengren pratar juniortennis med Renew Magazine

Blogg Australien

Månadens citat 

Möt vår bloggare från San Francisco – Lena Samzelius

_____________________________________________________

HÄR KAN DU LÄSA VÅRA BLOGGAR

Australien

Marbella

Egypten

Chile

San Francisco

Sverige

Estelles blogg

David Eberhards blogg

Marika Kings blogg 

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2017-03-13T11:51:49+00:00