Svåra medarbetarsamtal – en handbok för chefer

Handboken, ”Svåra medarbetarsamtal” ger den hjälp och vägledning som behövs för de flesta tänkbara problemområden. Författaren är en av Renew Magazines redaktörer och grundare – Åsa-Mia Fellinger, som under många år  har arbetat som ledarskapskonsult. Vi är därför stolta att kunna förmedla denna bok via vårt eget förlag: Renew Magazine förlag.

 

Svåra medarbetarsamtal: En handbok för chefer av Fellinger, Åsa-Mia

Det är inte lätt när man som chef måste framföra negativa besked, kritik eller till och med tvingas avskeda någon. Men alla kan förbättra sin kommunikativa förmåga. Svåra medarbetarsamtal ger dig den hjälp och vägledning som behövs för de flesta tänkbara problemområden: uppsägningar och omplaceringar, kritik, misstankar om missbruk, personliga problem, mobbning m m. Den presenterar samtalsverktyg, fokuserar på konkreta situationer, ger råd och övningar för praktisk träning. Här finns också ett avsnitt om hur man genomför bra utvecklingssamtal och följer upp dem. Dessutom behandlas den omvända situationen, dvs där chefen själv får ta emot kritik eller missnöje.

Om du vill beställa Svåra medarbetarsamtal, klicka: Här  så slussas du vidare.

 

”Fellingers bok är definitivt att rekommendera.” skriver Ann Hingström i Chefstidningen (7/11).

 

Åsa-Mia Fellinger har mångårig erfarenhet av ledarskapsutveckling, rekryteringsarbete och individutveckling. Hon är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut samt godkänd handledare. Hennes verksamhet heter Fellinger Consulting och erbjuder konsulttjänster inom ledarskap, rekrytering och personlig utveckling. Verksamheten startades 1997 och har sin bas i Stockholm. fellinger.se

Om du vill beställa Den professionella anställningsintervjun, klicka: Här så slussas du vidare.

 

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2017-03-13T11:51:53+00:00