Mobilberoende, positiv pedagogik och hur man gör slut med en vän

I vår oktober-pod pratar vi om våra mobiler. Använder vi dem för ofta? Och sker det på bekostnad av umgänge med våra barn? En larmrapport från en förskola i Stockholm inspirerade oss till detta samtalsämne. En annan inspirationskälla till vår sändning är Johannas tennislärare, som öser beröm över hennes tennissving oavsett om bollen går över nät, slår i taket eller hamnar på banan intill. För Johanna är detta med en lärare som enbart fokuserar på beröm något helt nytt. Avslutningsvis pratar vi om vänskap. Hur gör man egentligen slut med en vän? Hur ärlig ska man vara? är frågor som vi inte lyckas att besvara.

Vi som sänder heter Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger. Vill du veta mer om oss klicka:HÄR

Lyssna på sändningen genom att klicka på länken eller ”Podcast” nedan.

Podcast

Bild på mig

Åsa-Mia Fellinger

 

Bild på Johanna

Johanna Litsgård Lebourne

 

2017-03-13T11:50:59+00:00