Åsa Lindeborg, jordens undergång och årsdiagram i julens podcast

Det är dan före doppardan och hög tid för Renew Magazines podcast. Redaktionen, det vill säga Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger, dissar, hissar och reflekterar över olika händelser och fenomen i samhället i stort och våra egna liv. I denna jul-sändning pratar vi om de hot och trakasserier som  Aftonbladets kulturredaktör Åsa Lindeborg tvingats utstå från olika rasistiska nätverk.  Vi funderar på hur vi skulle tillbringa sista tiden om jordens undergång var nära förestående. Och så sammanfattar vi hur året som gått har varit för oss i ett diagram. Vi gör med andra ord ett slags bokslut över året.

Renew Magazines podcast

Renew Magazines julpod

 

Redaktionen (Klicka här om du vill läsa mer om oss i redaktionen: Mer om oss)

fellinger@renewmag.se

johanna.lebourne@renewmag.se

 

 

2017-03-13T11:51:21+00:00