Pris igen till Hotel Pigalle i Göteborg

Hotel Pigalle har för andra året i rad tilldelats ett pris av den internationellt ansedda organisationen World Luxury Hotel Awards. 

För andra året i rad tilldelades Hotel Pigalle ett pris under World Luxury Hotel Awards prestigefulla gala i Doha, Qatar. Förra året blev luxury boutique-hotellet i Göteborg utsett till vinnare i kategorin Luxury New Hotel, medan de i år tar hem priset som Sveriges bästa Luxury City Hotel.

mg_7189_lighter-250x250-Att tilldelas pris på World Luxury Hotel Awards för andra året i rad känns helt fantastiskt. Att vi denna gång dessutom tar hem priset i kategorin Luxury City Hotel är givetvis oerhört smickrande. Jag vill rikta ett stort tack till serviceteamet på Hotel Pigalle. Det engagemang mina kollegor lägger ner för att försäkra sig om att varje gäst får bästa tänkbara upplevelse är imponerande och nyckeln till att Hotel Pigalle lyckas sticka ut i en allt mer konkurrenskraftig hotellscen. Stort tack!,  säger Jimmy Olsson, Hotel Manager på Hotel Pigalle.

mg_6208-250x250Sedan hotellet öppnade 2014, i det historiska Palacehuset från 1700-talet i centrala Göteborg, har populariteten ständigt ökat, bland både svenska och internationella gäster. Under 2015 blev de sista rummen färdigrenoverade och Pigalle kan nu stoltsera med 58 rum som andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, en stil som återfinns i restaurangen på fjärde våningen, samt i den kombinerade baren och receptionen på entréplan.

– Det är få förunnat att få arbeta på en så vacker plats, full av historia, och vi blir alla riktigt motiverade av att Pigalle är så omtyckt av våra gäster. När man får höra av en gäst att enda anledningen till att de är i Göteborg är för att bo på Pigalle, ja då vet vi att vi har gjort något rätt, avslutar Jimmy.

2017-03-13T11:50:17+00:00