Om att våga ta steget och förverkliga sina drömmar

I vår juni-podcast pratar vi om att våga ta steget och förverkliga sina drömmar. Det är ingen slump att vi väljer detta tema, utan det sker på förekommen anledning. En av oss som sänder – Åsa-Mia – har nämligen alldeles nyligen gjort detta. Hur kom det sig? Och vad är det som gör att vi plötsligt vågar ta steget ut i det okända trots att det känns läskigt.  I Åsa-Mias fallimage002 handlar det om att våga förverkliga drömmen om att öppna en nischad modebutik. En butik med såväl nya som vintage-plagg, väskor och skor. Det handlar om olika märkeskläder – gamla såväl som nya. Butiken heter Nytt & Vintage och ligger på Odengatan 80 i Vasastan, Stockholm, alldeles intill härliga Vasaparken. Du kan titta på biler från butiken om du scrollar ner. Välkommen in på ett besök, hälsar hon.

Johanna berättar om en spännande roadtrip som hon snart ska ut på tillsammans med en vännina, som firar jämnt och som länge haft en dröm om en roadtrip till olika ställen i USA och som hon nu alltså förverkligar i sällskap av Renew Magazines redaktör, Johanna. En av destinationerna är Grand Canyon, en annan är Las Vegas, där det för närvarande råder värsta värmeböljan (44- 46 grader). Johanna kommer att blogga från denna roadtrip, så håll utkik.

Sedan kan vi förstås inte undvika att prata om EM i fotboll, som pågår för fullt.

För att lyssna på podcasten, klicka här:

 

Här är länken till vår favoritfotograf, som även är en fena på grafisk formgivning: Tobias Fischer:Tobias_Fischer_Portratt

Här är länken till hans hemsida:http://tobiasfischer.se/

 

 

 

 

IMG_3820 IMG_3821 IMG_3822

 

2017-03-13T11:50:19+00:00