3D-visningar av Top Gun på bio i sommar

I år är det 30 år sedan klassikern Top Gun, med en ung Tom Cruise i huvudrollen, hade biopremiär. Det uppmärksammar SF Bio med att den 21 juni anordna exklusiva 3D-visningar av filmen på sina biografer.

För många stiftades den första bekantskapen med Tom Cruise då han iklädde sig rollen som Maverick i Top Gun. Filmen är sedan länge en klassiker och det är få som inte har sett den. Dock har det hunnit gå 30 år sedan filmen gick på bio, men nu ges publiken chansen att se den på vita duken igen.

Den 21 juni flyger Maverick, Iceman och Goose åter in på SF Bios biografer, denna gång i 3D.

– Filmens flygscener är ju som gjorda för 3D så det känns riktigt roligt att nu få visa den i det formatet, säger Sture Johansson, programdirektör på SF Bio.

Top Gun visas i samtliga städer där SF Bio har en biograf och biljetterna finns till försäljning nu.

2017-03-13T11:50:19+00:00