Svenskt företag med bland Europas bästa arbetsplatser, enligt ny ranking

Mobiloperatören Tre Sverige har utsetts till en av Europas bästa arbetsplatser genom att som enda svenska bolag placera sig på Great Place to Works årliga lista som rankar Europas bästa arbetsplatser. Tre hamnade på en åttonde plats och allra bäst blev det franska konsultbolaget Davidson.

– Det jag är mest stolt över är att vi lyckas bibehålla en så hög medarbetartrivsel och stark kultur samtidigt som vi som bolag växer och mår bra. Det är ingen självklarhet att kunna balansera det så bra som vi gör och en sån här utmärkelse bevisar att vårt värderingsstyrda arbetssätt verkligen fungerar, säger Mattias Segelmark, Personaldirektör på Tre Sverige.

Utmärkelsen Great Place to Work delas årligen ut och bygger på medarbetarundersökningar där anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare. Kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap bedöms. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget.

Tidigare i år utsågs Tre till Sveriges andra bästa arbetsplats bland stora företag, efter byggteknikföretaget Hilti (internationellt kategoriseras inte Hilti som ett stort bolag och är därmed inte med på denna lista). Ta del av hela listan här.

Här hittar du listan över de bästa arbetsplatserna (större organisationer) i Sverige HÄR.

 

2016-06-22T14:18:15+00:00