Podcast: Vi tipsar om Billions och annat skärm-godis

Dags för podcast, som spelas in vid en parkbänk i Äppelviken.  Det är maj och våren har äntligen kommit. Och även om det kanske inte är rätt årstid för att bänka sig framför TV:n eller skärmen så vill vi tipsa om några serier och dokumentärer som vi sett. En av serierna som vi rekommenderar varmt är Billions (går att streama från HBO Nordic). Detta trots att ena karaktären – psykologen- sågas i fotknölarna av en av oss. Och trots att ena paret i serien har en S&M-faiblaisse som är allt annat än trovärdig. Serien har nämligen flera andra förtjänster. Damien Lewis rollkaraktär och skådespeleri är en av dem. Klassperspektivet en annan.

Johanna Litsgård Lebourne tipsar om dokumentären, Ester Blenda – wallraffande piga, som beskriver ett remarkabel kvinna och reporter.  Åsa-Mia har tagit del av en annan kvinnas fantastiska liv genom en  dokumentär av Jens Lind: Guld-Greta -en hisnande kärlekshistoria Och så ger vi några ytterligare tips.

För att lyssna: klicka här:

 

Åsa-Mia Fellinger

2016-05-03T15:48:12+00:00