Sveriges Mästerkock Catarina König ger ut kokbok

För sjätte året i rad har programmet Sveriges Mästerkock sänts i TV4 och i år vann Catarina König . Efter hårda prov och spännande utmaningar har vinsten även resulterat i en bok  – Varje dag är en fest.

När en matfashionista lagar mat blir det klassisk vardagslyx med rena smaker och snygga uppläggningar. Här finns Catarinas recept för en lyckad middagsbjudning, med alltifrån fräscha drinkar, aptitretande mingelmat, goda förrätter, maffiga huvudrätter och söta desserter. Varje dag är en fest hos Catarina, och därför finns också hennes bästa vardagsrätter med en guldkant. Dessutom en bank av grundrecept på olika tillbehör samt en uppläggningsskola med de bästa tipsen för hur du kan få till riktigt fina uppläggningar.

– Efter vinsten i Sveriges Mästerkock 2016 har min dröm gått i uppfyllelse. Jag har släppt min alldeles egna kokbok. Vilken DRÖM! Ibland får jag nypa mig i armen för att förstå att det är sant. Följ med in i min värld. Prova mina recept, bjud hem dina vänner på en helkväll och låt dig inspireras av min matlagning. Du kanske också drömmer om mat eller har något annat du brinner för? Lyssna på ditt hjärta, följ dina drömmar och lev för din passion.

Ur innehållet:

Uppläggningsskola
Mingel
Välkommen till bords
Smaklig spis
Runt bordet – vardag hos mig
Sött avslut
Tillbehör

Förutom att vara en fena på förfinade smaker och tjusiga uppläggningar driver hon även en modebutik i Uppsala.

Följ Matfashionistan på Instagram!

 

 

2016-04-08T17:13:41+00:00