Eva Dahlgren på unik Norden-turné

Efter nästan 10 år kommer ett helt nytt album, signerat en av våra allra största artister – Eva Dahlgren. Nu är det klart att Eva kommer göra fyra unika Norden-spelningar i vår. Biljetter finns ute nu.

Den 22 april är Eva Dahlgren tillbaka med ett 14:e fullängdsalbum; ”Jag sjunger ljuset”. Det står nu klart att hon kommer göra fyra unika kvällar i vår i Oslo, Göteborg, Stockholm och Helsingfors.

– Jag vill vara ett med min nya musik mitt nya band och min publik. Jag vill att det ska vara varmt och mörkt, att man ska kunna hålla om varandra, dansa, gunga. Och sen när jag sjungit klart, när man är glad och varm kan man gå till baren dricka vin och sen dansa till sköna DJ beats. Som en fest. Som en bra fredagskväll. Ett band. En bar. En DJ. Så vill jag att det ska vara, säger Eva.

Varje spelning blir en unik klubbkväll med ett begränsat antal platser. På efterfesten kommer olika DJ:s och artister uppträda i varje stad.

Spelplan våren 2016:
26 april – Oslo, Parkteatret
27 april – Göteborg, Pustervik
29 april – Stockholm, Nobelberget
4 maj – Helsingfors, The Circus (biljetter släpps 31 mars)

Biljetter till spelningarna finns tillgängliga på blixten.se/evadahlgren 

Från och med nu hör du ”Säg mitt namn” och ”Hela världen står i blom” på din digitala musiktjänst här.

Facebook
Instagram

 

2016-04-07T07:49:31+00:00