Vårens pocketnyheter från Libris

Nu är alla vårens pocketnyheter från Libris här: Våga vara operfekt (Brené, Brown), Att leva helhjärtat (Ted Harris och Carolina Johansson), Du är mer än du anar (Tommy Hellsten), Ett långsamt farväl (Carl Dahlbäck) och Bonhoeffer (Eric Metaxas).

Våga vara operfekt, Brené Brown

Brené Brownär sociologen och forskaren som skriver om sårbarhet och skam. Hennes budskap är: Var glad för det som blir bättre, men acceptera dina fel och brister. Våga vara operfekt! Du är värdefull i alla fall. översättning: Maria Store

Att leva helhjärtat, Ted Harris och Carolina Johansson

Ted Harris och journalisten Carolina Johansson utforskar tillsammans en livsinställning som har påverkat människor över hela världen i 800 år och gör det än idag – den helige Franciskus längtan efter äkthet.

Du är mer än du anar, Tommy Hellsten

Terapeuten och författaren Tommy Hellsten skriver om den svåra konsten att vänta in sin själ och bli vän med den. Lär vi oss att ha tålamod och invänta själen kan viktiga saker hända: med kärleken, med självkänslan, med arbetet. översättning: Mårten Westö

Ett långsamt farväl, Carl Dahlbäck

Carl Dahlbäcklär känna Carina och snart blir han en del av hennes familj. Som 57-åring ramlar hon på en trottoar och snart blir det uppenbart att något inte är som det ska, hon har fått ALS, amyotrofisk lateralskleros. Ett långsamt farväl är Carls berättelse om Carinas sista tid.

Bonhoeffer, Eric Metaxas

I den förstabiografin om Dietrich Bonhoeffer på över fyrtio år tar författaren Eric Metaxas sig an de olika sidorna av Bonhoeffers liv som präst och anti-nazist. Boken ger nya perspektiv på Bonhoeffers inblandning i attentatet mot Hitler. översättning: Kerstin Gårsjö

2017-03-13T11:50:22+00:00