Trendigt, gratis och livsfarligt – Alex och Kalle bildbloggar från Los Angeles

Hej!

Vi har fått många mejl om att det var oansvarigt att avsluta förra veckans bilddagbok med orm-bilden. För att förtydliga så har Kalle alltså inte blivit biten av en orm, men han stötte på en under förra veckans hike.

Samtidigt får han skylla sig själv. Det fanns ju faktiskt varningsskyltar. Eller ett inplastat A4-papper rättare sagt. Halvvägs in på hinken.

3.%20Ormvarning%20

 

 

Att gå på hike är väldigt trendigt i Los Angeles, och troligtvis den mest optimala träningsmetoden när en befinner sig här. Motion i kombination med drömmiga vyer och vilda djur. Sa jag att det är helt gratis också?

1.Parkba%cc%88nk

Just nu befinner vi oss på en hike som heter Fryman. Den ligger väldigt nära oss i Studio city, vilket har lett att vi tar oss an den rätt ofta. För det finns alltid nya vägar att vandra, och om äventyrslusten är på topp, är det svårt att motstå dessa sidospår.

2.Va%cc%88rldens%20a%cc%88nde

Det ska tilläggas att det är svinjobbigt att gå dessa vandringar. Det är därför det är så perfekt med all utsikt. Alla som går förbi förstår ju inte att vi står still för att undvika döden, de tror att det är några svenskar som står och njuter lite bara.

4.utsikt

Om ni åker till Los Angeles rekommenderar vi er att gå på vandringar. En bättre överblick över staden är svår att få. Samtidigt som det pratas mycket om att det är väldigt kändistät längs rutterna. Tyvärr får ni dock nöja er med en bild på mig när jag vandrar in i på norra Hollywoods Foodtruck-festival.

5.%20Foodtruckfestival

På återseende,

Alex & Kalle.

 

Läs mer om frilansteamet Alexander Björk och Kalle Falk.

 

Tidigare bloggar:

Tinderfest och ett oväntat möte

Det var här det hände

Plakatporr i Downtown

Rivstart i möjligheternas stad

Stressen på semestern

 

Renew TV:  Möt Viveca Jensen som tränar stjärnorna i Hollywood

 

2017-03-13T11:50:23+00:00