Skam, skuld och intryck från en resa till Grekland

I vår februari-pod som som vanligt spelas in i en bil i Äppelviken, pratar vi om skam. Varför känner vi skam och hur sjutton gör vi när skammen drabbar oss? Den är ju så fruktansvärt jobbigt att uppleva.  Idén till att prata om detta ämne väcktes av  Martina Haags besök hos Skavlan i fredags. Hon berättade där mycket öppenhjärtigt om skammen över att ha blivit lämnad av sin man för en annan kvinna. Efter hela 20 års äktenskap. Om du inte sett denna intervju, rekommenderar vi att du gör det, HÄR.

Förutom detta tunga tema hinner vi prata om Johannas senaste jobbresa, som denna gång gick till Grekland. Krisen och kaoset är högst närvarande i landet liksom spåren efter flyktingkrisen.

FÖR ATT LYSSNA KLICKA HÄR:

 

Vi som sänder är som vanligt Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger – båda redaktörer för Renew Magazine.

 

2016-02-24T10:11:35+00:00