Brittiska succéboken Lean in 15 ges ut i Sverige

Boken Lean in 15 av Joe Wicks, mer känd som The Body Coach, har toppat försäljningslistorna i England de senaste veckorna. Efter fem veckor hade boken sålt i närmare 400 000 exemplar och är därmed den mest snabbsålda boken i England på nästan 30 år. I augusti ger Bonnier Fakta ut Lean in 15 på svenska.

Hälso- och träningsexperten Joe ”The Body Coach” Wicks är ett fenomen i sociala medier. På bara några få år har han gått från att vara personlig tränare och driva traditionella kost- och träningsläger till att ha över 800 000 hängivna följare på både Instagram och Facebook och coacha tusentals människor online.

Joe Wicks underhållande 15 sekunder långa mat- och träningsfilmer inspirerar människor att laga enkel och nyttig mat på 15 minuter samt träna högintensiv intervallträning en kvart om dagen. Hans upplägg är enkelt och lockar både män och kvinnor i alla åldrar. Dessutom gör han det med en twist av humor. Nu finns konceptet alltså även som bok – Lean in 15.

– Denna succébok har varit den stora snackisen de senaste veckorna och har slagit det ena försäljningsrekordet efter det andra i England. Vi fick lite samma känsla som när Jamie Oliver kom med sin först bok – rolig, ung, inspirerande – och bestämde oss direkt för att vi vill ge ut Joe Wicks i Sverige. Det var vi naturligtvis inte ensamma om, och vi är mycket glada över att Joe Wicks valde oss. Lean in 15 kompletterar vår hälsoutgivning väldigt bra, säger Lina Wijk publicistisk chef på Bonnier Fakta.

Joe Wicks mission är att rädda människor från dietträsket en gång för alla. Lean in 15 är i första hand en kokbok med 100 goda och näringsriktiga recept som alla går att laga på 15 minuter. Dessutom innehåller boken ett kapitel om högintensiv intervallträning med effektiva övningar som kan utföras hemma på ett enkelt sätt.

Intresset för the Body Coach är enormt världen över och rättigheterna till boken Lean in 15 har i dagsläget sålts till Sverige, Tyskland, USA, Polen, Brasilien, Norge, Portugal. Och förhandlingar pågår för utgivning i bl a Spanien, Finland, Ungern och Nederländerna.

Läs mer om boken här. Kolla in @thebodycoach på YoutubeInstagram och Facebook.

2017-03-13T11:50:23+00:00